maandag 19 januari 2015 Stage psychiatrie MMC in top 3 Zuidoost-Nederland

De afdeling psychiatrie van MMC is genomineerd voor beste stage van het jaar.Co-assistenten van Universiteit Maastricht stemden al voor het 21e jaar voor de award. Psychiater Klop is zeer vereerd: “Het is voor ons een steun in de rug.”

 
Psychiatrie Máxima Medisch Centrum
 

Studievereniging Puls en het onderwijsinstituut van Universiteit Maastricht organiseren jaarlijks een prijsuitreiking voor clinicus van het jaar in Zuidoost-Nederland. De afdeling psychiatrie van MMC is hierbij genomineerd in de categorie ‘beste stage’. “De nominatie is een groot compliment. We zien het als een motivatie om het ook in de toekomst goed te blijven doen”, aldus Klop.

 

Veel verantwoordelijkheid
De studenten prezen de afdeling psychiatrie om haar begeleiding en openheid. Klop: “Onze afdeling is vrij klein, waardoor er veel contact mogelijk is met de co-assistenten. Zij mogen veel zelfstandig uitvoeren en krijgen snel een verantwoordelijke positie. We bereiden ze goed voor op hun tijd als arts-assistent.”

De winnaar van de award werd uiteindelijk de afdeling KNO in het Catharina Ziekenhuis Eindhoven. Zij ontvingen een geldbedrag om de opleiding verder te verbeteren.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

Polikliniek Psychiatrie
(040) 888 98 41

Routebeschrijving